Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

De BAV zet zichzelf op de kaart tijdens promodag!

Op een training werd er gemeld dat er door de evenementen commissie van Vorstelijk winkelen een oproep was gedaan aan alle verenigingen om mee te werken aan de Sportdag Baarn. Hier werd de kans geboden om op 8 juni je vereniging te promoten in het centrum/de Laanstraat.

Hiervoor werden Jos Hakvoort en ondergetekende vrijwillig aangewezen om “deze kar te trekken" en gingen hiermee aan de slag. Aanmeldingen van enthousiaste BAV leden volgden snel. Hierbij waren alle geledingen goed vertegenwoordigd.

Na een overlegavond werd duidelijk dat er beweging moest zijn in en rond de stand van de BAV en flyers gemaakt moesten worden om meer info te kunnen verstrekken. De aanwezigheid van een aantal attributen, ter verduidelijking dat atletiek niet alleen hardlopen is, was ook een goed idee. Ook schermen met foto's van de diverse activiteiten van de BAV zou leven in de brouwerij brengen.

Zo gezegd zo gedaan. Flyers (download jeugd, recreanten) werden vakkundig en snel ontworpen (met dank aan Katharina Keller en Jos), ook werden grote posters gedrukt. De trouwe BAV sponsor Audivio werd benaderd en bereid gevonden schermen te plaatsen. Een Wii met atletieknummers werd ook geregeld. De BAV fotografen Gertjan Hooijer en Kirsten van Miltenburg leverden prachtige foto's aan die op een groot scherm vertoond konden worden.

Zaterdag om 09.00uur werden de spullen opgehaald en geplaatst. Schermen werden gebracht en het zonnetje deed ook zijn werk. Zo ontstond een leuke actieve stand met enthousiaste mensen in de mooie gele BAV kleuren. Toen Irma Karssen de koffie met koek gebracht had was alles compleet!!

Enthousiast werd er gebabbeld, de Laanstraat op en neer gelopen met de flyers, op de loopband gerend en met de Wii gespeeld. Ook de foto's deden hun werk, veel passanten bleven staan om te kijken en sommige zagen bekenden voorbij komen op het scherm.  Arnoud van der Wal uit Eemnes was zo enthousiast dat hij besloot om ter plekke lid te worden! Al met al een hele leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Alle enthousiaste medewerkers van deze dag hartelijk bedankt voor de inzet, alleen dankzij jullie hulp was het mogelijk om van deze dag een succes te maken. Vooral de aanwezigheid en enthousiaste inzet van de vele jeugdleden was hartverwarmend.

Vriendelijke groet!!!

Wim Rottier