Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Wintercup

BAV Wintercup wordt BAV Zeven Linden Loop

Zondag 11 november start eerste editie, met light-trailloop, in bossen rond Baarn

De BAV Wintercup stopt. De 43-ste editie afgelopen winter was de laatste. De organisatie noemt de blijvende klimaatverandering als een van de belangrijkste oorzaken.

De organisatoren van de Wintercup introduceren op zondag 11 november een nieuw eendaags loopevenement. De BAV Zeven Linden Loop. Het bevat alle vertrouwde ingrediënten van de Wintercup zoals speciale wedstrijden voor kinderen, de korte en lange cross van de atletiekunie en natuurlijk de recreantenloop. Daarbij kunnen maximaal vier rondjes van 2,5 kilometer worden gelopen. Start en finish zijn op het terrein van camping de Zeven Linden waar de afgelopen jaren ook de Wintercup-wedstrijden werden gehouden. 

Voor hardlopers die kennis willen maken met trailen wordt er in de bossen bij de Stulp een trailparcours van ongeveer elf kilometer uitgezet. Dit lichte trailparcours zal bewegwijzerd worden met linten, lopers zullen verder zelf hun weg moeten zoeken. Op twee plaatsen zal parcours bewaking aanwezig zijn, lopers dienen zelf te zorgen voor hun eigen drinken. Start en finish is ook op camping de Zeven Linden, er kan gekozen worden voor 1 of 2 rondes.

Lees het volledige bericht

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/BAVZevenlindenloop