Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Yakult Start to Run

Beginnen met hardlopen: de beste start richting het voorjaar!

Ook bij jou om de hoek gaan we weer los met Yakult Start to Run.

Op zaterdag 16 maart 2019 start de Baarnse Atletiek Vereniging met de Yakult Start to Run, met als doel om in 7 weken op te bouwen naar 25 minuten in je eigen tempo hardlopen. Je traint hiervoor  2x per week op woensdagavond en zaterdagmorgen.

Er zijn genoeg redenen om te hardlopen: een fitter lijf, een betere conditie, een gezonder leven én gezelligheid! Samen lopen is leuker, motiveert en stimuleert. 

De Baarnse Atletiek Vereniging (BAV) is een sociale vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Bij ons kun je lopen op elk niveau, van beginner tot gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven. 

Daarnaast organiseren we trainingen voor diverse loopjes. Ieder jaar rijdt er een bus vol enthousiastelingen richting Nijmegen voor de Zevenheuvelenloop. In teamverband lopen we mee met de Eemmeerestafette, en zo zijn er nog tal van andere voorbeelden. Ook de wedstrijdlopers voelen zich thuis bij de BAV! Heb jij nog geen loopervaring? Meld je dan aan voor onze beginnerscursus: al duizenden sportievelingen gingen je voor! Want wat is nu leuker dan prestatie en gezelligheid te combineren? 

Dus, lijkt hardlopen jou leuk, maar weet je niet hoe te beginnen? Doe de clinic en na een paar weken weet je hoe je verantwoord kunt hardlopen, waar je op moet letten en of het iets voor je is. Je hebt nieuwe sportieve contacten, de BAV is een leuke club, de trainingen zijn super zowel op de baan als in de natuur! Bovendien is je conditie dan weer op peil en loop je afsluitend probleemloos een paar kilometer achtereen!

Meld je dus snel aan en loop met ons mee! Voor meer informatie kun je bellen met Diana Rubini: 06 549 33 744 of ga naar de site van Yakult, www.yakultstarttorun.nl