Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 1 juni 2021 Lees meer.

Yakult Start to Run

We gaan weer los met Yakult Start to Run Baarn.

Je kunt niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run: je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van 7 weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen, want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een  goede stok achter de deur en een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap: Start to Run. 

De enthousiaste trainers van de Baarnse Atletiek Vereniging staan klaar in de startblokken: Jolanda, Peter en Diana  bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 11 april 2020 weer begint. Je wilt na de winter fit worden en dat heerlijke buitengevoel ervaren en vasthouden. Zo ook onze trainers, die al bezig zijn met het voorbereiden van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit  en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven. 

Zet jij jouw eerste stap op zaterdag 11 april 2020 om 9.00 uur bij het Clubgebouw van de BAV? Of kom je eerst na de informatieavond op woensdag 8 april 2020 om 19.30 in het Clubgebouw van de BAV? We zien je graag verschijnen!

Check www.yakultstarttorun.nl voor meer info.