Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Start met hardlopen bij de BAV

Ook bij jou om de hoek gaan we weer los met Yakult Start to Run.
Zet jij jouw eerste stap op zaterdag 22 september 2018 om 9.00 uur bij het Clubgebouw van de BAV? Of kom je eerst na de informatie-avond op woensdag 19 september 2018 om 19.30 in het Clubgebouw van de BAV.

Enthousiaste trainers van de Baarnse Atletiek Vereniging staan klaar in de startblokken. Peter, Jolanda en Diana bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 22 september 2018 weer begint. Je wilt na de zomervakantie fit worden en dat heerlijke buitengevoel ervaren en vasthouden. Zo ook onze trainers. Peter, Jolanda en Diana zijn al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven. Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run.

Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap: Start to Run.

Check www.yakultstarttorun.nl voor meer info.