Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Start to Run

Begin met Hardlopen: de beste start om fit te worden!

Op woensdag 3 april 2024 start de Baarnse Atletiek Vereniging met de clinic Start to Run, met als doel om in 8 weken op te bouwen naar 25 minuten in je eigen tempo hardlopen. Je traint hiervoor 2x per week op woensdagavond en zaterdagmorgen. Daarnaast krijg je ook nog "loophuiswerk" mee voor 1 keer in de week om zelf, of met een groepje, aan de slag te gaan.
Er zijn genoeg redenen om te hardlopen: een fitter lijf, een betere conditie, een gezonder leven én gezelligheid! Samen lopen is leuker, motiveert en stimuleert.

De Baarnse Atletiek Vereniging (BAV) is een sociale vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Bij ons kun je lopen op elk niveau, van beginner tot gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven. Heb jij nog geen loopervaring? Meld je dan aan voor onze beginnerscursus: al duizenden sportievelingen gingen je voor! Want wat is nu leuker dan prestatie en gezelligheid te combineren?

Dus, lijkt hardlopen jou leuk, maar weet je niet hoe te beginnen? Doe mee aan deze clinic en na een paar weken weet je hoe je verantwoord kunt hardlopen, waar je op moet letten en of het iets voor je is. Je hebt nieuwe sportieve contacten, de BAV is een leuke club, de trainingen zijn super zowel op de baan als in de natuur! Bovendien is je conditie dan weer op peil en loop je afsluitend probleemloos een paar kilometer achtereen! Meld je dus snel aan en loop met ons mee! Voor meer informatie kun je bellen met Mireille de Haas tel 06 28317581 of ga naar de site van Start to Run.