Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Technische Commissie (TC)

Eind 2015 is de technische commissie (TC) bij de BAV ontstaan. Het doel van de technische commissie is om bij te dragen aan:

Het naar een hoger niveau brengen van het atletiekaanbod van de BAV en het niveau van haar leden, door een meer doelgericht en prestatief atletiekaanbod voor alle niveaus en leeftijden op alle atletiekonderdelen.

De technische commissie ontwikkelt hiervoor technisch beleid en adviseert het bestuur.

Doelgericht: prestatie & gezondheid

De visie is dat het gehele atletiekaanbod van de BAV doelgericht is. Doelgericht op kwaliteit én op de behoeften van de leden. Als hoofddoelen komen prestatie en gezondheid naar voren. De bekende BAV-termen ‘actief, betrokken, sociaal, sportief, gezellig en enthousiast’ zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor de hele vereniging.

Voor de meeste atletiekonderdelen van de BAV is het hoofddoel prestatie. Alleen bij het wandelen en hardlopen vinden we ook het hoofddoel gezondheid terug.

Een veelgehoorde vraag: Vergeten jullie het sociale aspect niet?

Het sociale aspect is een zeer belangrijke voorwaarde voor alle trainingen (en overige activiteiten) van de BAV, dat is overstijgend. Als technische commissie streven wij daar bovenop ook nog naar behoud en verbetering van de atletiek-inhoudelijke kwaliteit. De kernwaarden van de BAV, actief-betrokken-sociaal-sportief-gezellig-enthousiast, zullen natuurlijk altijd de basis blijven vormen.

De technische commissie van de BAV bestaat uit:

Vacant