Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Jos Arends Memorial Indoor 2017

Afgelopen zaterdag 25 februari was de Jos Arends Memorial 2017 (JAM).

De JAM is vernoemd naar de in 2004 overleden jeugdtrainer Jos Arends. Jos leed aan epilepsie en gebruikte daar medicijnen voor. Op 11 februari 2004 is Jos overleden aan de gevolgen van een epilepsieaanval. Jos is 23 jaar geworden. Om Jos niet te vergeten is zijn trainersvergoeding, die hij nog te goed had, besteed aan een trofee en een medaille en de indoorwedstrijd van de BAV is naar hem vernoemd. Op de trofee staat een tekst die door Pim, de vader van Jos, is geschreven: Met inzet, plezier en doorzettingsvermogen win je meer dan een wedstrijd

De trofee gaat ieder jaar naar een atleet, die niet altijd een winnaar is, maar zich het hele jaar positief inzet voor de sport. Het ene jaar is dit een pupil, het andere jaar een junior.

De Jossie werd dit jaar uit gereikt aan Guus Roskamp.

Tijdens deze indoorwedstrijd in de Trits waren er maar liefst 159 PR’s voor de 69 deelnemers. Waarvan vijf clubrecords: Thijs Roskamp, Jette de Jonge, Bianca Koops, Karin van Buuren en Ronald Miltenburg van harte gefeliciteerd.

Kijk voor de foto's op http://www.bav-baarn.nl/?p=7151

Op Youtube staan twee korte video's met een impressie van het hoogspringen, https://www.youtube.com/watch?v=PZ8hAaIIsd0 (C junioren en ouder), https://www.youtube.com/watch?v=kD5zIs25Qfk (pupillen en D junioren).
De uitslag kun je hier downloaden.