Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

18 december BAV cross clubkampioenschappen voor de jeugd

Speciaal voor de BAV jeugd even jullie aandacht: dit jaar zullen tijdens de tweede BAV Wintercup op 18 december de BAV cross clubkampioenschappen worden gehouden.

In elke categorie is er dan voor de drie snelste meisjes en jongens een mooie prijs. Dus zet die datum alvast in je agenda. Maar wil je het parcours vast verkennen en ook de gezellige sfeer tijdens deze altijd gezellige Wintercup wedstrijden vast meemaken, schrijf je dan natuurlijk nu alvast in voor de eerste Wintercup op 13 november. (En dan vertellen we er voor de compleetheid nog even bij dat je, als je je gelijk voor alle drie de Wintercup wedstrijden inschrijft, korting krijgt bij het inschrijven.)

Dus heel graag tot ziens bij de BAV Wintercup! Sowieso bij de tweede op 18 december bij de cross clubkampioenschappen voor de jeugd, maar wie weet ook al op de eerste op 13 november.
(Inschrijven voor de tweede BAV Wintercup kan vanaf 20 november.)

Belangrijk: Selecteer bij het inschrijven BAV als vereniging. Weet je je atletiekunienummer niet, vul dan 0 in.
Kinderen die via de NBS meelopen moeten even een e-mailtje sturen naar a.martens@bavwintercup.nl voor deelname aan de BAV cross clubkampioenschappen.

Zie http://www.bavwintercup.nl voor meer informatie en inschrijven.

Voor de BAV cross clubkampioenschappen gaat het om de volgende categorieën:
Pupillen: A2, A1, B, C, D
Junioren: AB (samen Korte Cross), C2, C1, D2, D1

Groeten, namens de jeugdtrainers en de jeugdcommissie,

Alexander Martens