Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

BAV atleten strijden tegen de paarden van Manage Zonneveld

Zaterdag 4 oktober tijdens het feestje ter ere van het tienjarig bestaan van manege Zonneveld gingen BAV atleten de strijd aan met … paarden! Man tegen Paard.

Als eerste onderdeel stond het hoogspringen op het programma. Zowel drie ruiters te paard als drie atleten gingen van start. Na een spannende strijd waarbij Rohmana Koops en Jelle van Miltenburg mee sprongen tot een hoogte van 1,40m, was het Bas van der Vuurst die zelfs 1,70 sprong, precies even hoog als de laatst overgebleven ruiter en haar paard. 

Later op de dag werd de strijd te voet aangegaan: Guus Roskamp, Thom van der Wouden en Annabel Boonman liepen een estafette tegen weer drie ruiters. Guus startte als eerste en hield tijdens de nek aan nek race zijn tegenstanders steeds goed in de gaten. Tijdens de race van Thom maakten zijn tegenstanders even een extra ommetje, waardoor hij op ze uit kon lopen. Annabel liep daarna ook hard door en haalde als eerste het eindpunt. 

Al met als was het een zeer gezellige, sportieve, leuke en erg geslaagde middag. We danken manege Zonneveld voor deze sportieve uitdaging en gaan hem in de toekomst graag nog eens aan.