Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

J.A.M. indoor BAV groot succes

Afgelopen zondag, 23 februari, werd voor de 15e keer de jaarlijkse indoor van de BAV gehouden.

56 atleten, zowel pupillen als junioren, streden om de beste plaats in hun leeftijdscategorie. Naast de grote opkomst van jeugdige atleten was de tribune ook goed gevuld met ouders, broers en zussen en opa's en oma's. Het was weer een gezellige en sportieve wedstrijd waar goede prestaties neergezet werden. Vele atleten verbeterden hun persoonlijk record bij de onderdelen 30 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten. Voor de C-D pupillen  stond balwerpen op het programma in plaats van kogelstoten. Er zijn verschillende clubrecords verbroken of geëvenaard.  

Een vast onderdeel tijdens deze J.A.M. indoor is de uitreiking van de Jossie, dat is dit jaar alweer voor de 10de keer. De Jossie is een prijs die in het leven is geroepen om een atleet met veel inzet en doorzettingsvermogen te waarderen. De prijs is genoemd naar een jeugdatleet van de BAV welke, een aantal jaren geleden, op jonge leeftijd is overleden (Jos Arends). 

De prijs ging dit jaar naar Thijs Roskamp. De trainers van de jeugdafdeling binnen de BAV bepalen gezamenlijk wie in aanmerking komt voor deze prijs. De prijs werd uitgereikt door de ouders van de overleden atleet. Hier kunt u de uitslagen van indoor wedstrijd terug vinden.