Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Nieuws van de recreantencommissie

December is een feestelijke maand en ook bij de BAV is er volop gezelligheid te vinden, wij rekenen dan ook op een grote deelname van de leden aan onderstaande activiteiten!

Op zaterdag 30 november wordt het onrustig in het clubgebouw van de BAV. Vanaf 10.30 uur worden de trainers (hopelijk) in het zonnetje gezet door de Sint en zijn trouwe knecht Piet. Wil je niets missen kom dan gezellig langs; de koffie en pepernoten liggen klaar.

Op zaterdag 21 december is iedereen vanaf 10.30 uur welkom in het clubgebouw. “Onder” de mooi opgetuigde kerstboom en onder het genot van een gratis (het is crisis) kopje koffie of thee en een heerlijk plakje kerstbrood met roomboter. 

Op zaterdag 28 december hebben we Evert Schaftenaar & Andre Veerman wederom bereid gevonden om de heerlijke en alom wereldberoemde oliebollen te bakken. Ruim voordat de trainingen beginnen zijn zij al in touw om deze bolletjes te bakken. Kom dus na de training in groten getale naar ons  clubgebouw om te genieten van deze lekkernij. De (olie)bolletjes staan (uiteraard met poedersuiker) vanaf 10.15 uur voor jullie klaar. 

Download bovenstaande data als pdf om te printen.

Alvast hele fijne feestdagen toegewenst van de Recreantencommissie:
Greetje, Diana, Rob, Ria, Janco en Peter.