Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Goede voornemens? Kom maar op! Sportze! en Nationaal Bureau Sport Stimulering; sport ten voeten uit!

Baarn – 26 november 2012

Ook veel goede voornemens voor 2013? Een betere conditie, de marathon lopen of kampioen worden met je team? Kijk nu hoe uw fitheid is en ga ermee aan de slag! Begin januari organiseren Sportze! en Sporttest een conditietest om uw persoonlijke beginsituatie te bepalen. Daag zelfs je schoonmoeder uit tijdens de feestdagen!

De Baarnse bedrijven Sportze! en Sporttest hebben elkaar gevonden in het stimuleren van sport in de gemeente waar ze beiden gevestigd zijn. De samenwerking is uniek, omdat beide bedrijven voor een substantiële korting diensten en producten aanbieden aan het Baarns sport- en winkelpubliek.  

Op zaterdag 19 januari 2013, wanneer de feestdagen door de meesten van ons goed gevierd zijn, is er in de Spoorslag (sporthal van de Amalia Astro) de mogelijkheid om deel te nemen aan een conditietest van Sporttest. Tijdens de test wordt uw hartslag gemeten en komt u te weten hoe uw conditie ervoor staat.

Sportze! biedt tijdens het testen de mogelijkheid een gratis loopanalyse te laten maken, voor het optimale advies in de juiste schoenen en tips om uw techniek te verbeteren.

Na afloop van de test krijgt u persoonlijke rapportage met individuele tips over het verbeteren van uw fitheid en looptechniek. Dus kom maar op met die goede voornemens!

U kunt zich inschrijven bij Sportze! in de Laanstraat of een mail sturen naar info@nbss.nl. De kosten zijn € 10,- per persoon voor een fitheidstest (normaal € 67,50!). De fitheidstest is ook verkrijgbaar in cadeauverpakking voor de feestdagen!

Alle deelnemers krijgen een kortingsbon ter waarde van 20%, op het hele assortiment. Deze krijg je bij het rapport over je fitheid en loopanalyse. Voor degene die de meeste verbetering heeft bij het tweede testmoment (medio april)  stelt Sportze! een paar specifieke sportschoenen beschikbaar!

Voor sportteams is er een speciale actie, informeer bij Sportze! naar de mogelijkheden.

Sportze! is dé winkel voor de Baarnse sporter, waar u alle materialen kunt vinden voor met name hockey, atletiek, voetbal en tennis. Sportze! staat voor persoonlijke aandacht en advies op maat. Om sporters zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken ze samen met verschillende verenigingen waaronder de BMHV, BAV, BLTC, Touché 86 en Tennis Opleiding Pieter.

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) heeft een tweeledig doel, namelijk het stimuleren en professionaliseren van sport in Nederland. Dit altijd met als uitgangspunt: ‘als je een sport doet die bij je past, is het leuker om te doen en zal je het langer en actiever blijven doen’. Om de doelen te bereiken zet NBSS meerdere initiatieven in, namelijk op dit moment Sporttest en Sportkampen van Sportivun. Deze testen worden onder andere ingezet bij de heren en dames selectie van de Larensche Mixed Hockey Club.

Download het inschrijfformulier