Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Magazijn Verkoop

Marsch, de groothandel die via Lafoot in Hilversum onze kledingleverancier is van de officiele BAV kleding, gaat zijn jaarlijkse magazijnverkoop binnenkort weer houden. MAGAZIJNVERKOOP MARSCH SPORTSWEAR …….. ZET WOENSDAG 18 NOVEMBER MET VETTE LETTERS IN JE AGENDA WANT DAN GAAN BIJ MARSCH SPORTSWEAR DE DEUREN WEER OPEN VOOR SPECIALE RELATIES. HOGE KORTINGEN EN IN DIVERSE MATEN TE VERKRIJGEN: SHIRTS ,JACKS, PULLIES ,TIGHTS ( DIK EN DUN) ENZ, ENZ. TUSSEN 1900 UUR EN 2100 UUR ZIJN JULLIE VAN HARTE WELKOM! INTRODUCEES ZIJN VAN HARTE WELKOM! WIL JE IN ONS BESTAND STUUR DAN EEN BERICHTEJ NAAR MARCEL@MARSCH.NLONDER VERMELDING VAN ” BESTAND” MAGAZIJN VERKOOP. MARSCH SPORTSWEAR OUD LOOSDRECHTSEDIJK 69-g   LOOSDRECHT 035-5888800