Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

3 Km wedstrijd op de baan (30-8-2011) vervalt

Bij aanvang van het zomerseizoen is met de LAC afgesproken om een 3 km wedstrijd op de baan te organiseren en deze wedstrijd op te nemen in het trainingsschema van de dinsdag- en donderdag avond groepen.

Afgelopen donderdagavond is hierover door John de Vries een informatief gesprekje geweest met Jos Hakvoort en Sacco van Wessel. Jos Hakvoort, net terug van een, “wat langere dan gebruikelijke”, vakantie was verrast door de vraag over de 3 km wedstrijd. Zijn reactie gaf de indruk, dat hij echt nog moest acclimatiseren na zo’n lange afwezigheid. Maar ook Sacco, als nieuw toegetreden lid van de LAC, was zich van geen kwaad bewust.
Na overleg met de aanwezige leden van de LAC is toen maar besloten deze 3 km af te blazen en een “normale trainingsavond” te verzorgen.
Fred Reijmerink en John de Vries hadden vooral de dames van de dinsdag- en donderdagavond al “op scherp” gezet om persoonlijke en clubrecords aan te scherpen en vooral de onderlinge sportieve strijd weer eens aan te gaan.
Ook lijkt wel weer eens spannend om ook de, in Soest trainende, baanatleten en de A-ploeg van de dinsdag en donderdagavond op het strijdtoneel te zien.
Misschien dat de LAC in de eerste helft van september alsnog iets kan regelen??????
Dus, wie weet………………………….?
Raadpleeg in ieder geval regelmatig even deze website.