Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Henk Hengeveld neemt afscheid als trainer van de C-groep

Op donderdagavond 31 maart 2011 heeft Henk Hengeveld, noodgedwongen door een onwillige knie, zijn trainersactiviteiten neergelegd als trainer van de dinsdag- en donderdagavond C-groep.


Bij de gymplaats (Ziekenhuis) werd Henk op ludieke wijze, namens de LAC, uitgezwaaid door Jos Hakvoort. Jos was speciaal naar deze gymplaats gekomen en voegde zich, onder de gymoefeningen van Henk, naast Henk. Jos zwaaide vrolijk de oefeningen mee en hield ondertussen zijn afscheidspeech. Toen de bewegingen hem te zwaar werden overhandigde hij Henk een afscheidspresentje. Hij bedankte Henk voor zijn inzet voor de BAV en de groep in het bijzonder. Wel zegde Jos toe om het voor elkaar zien te krijgen, dat Henk actief blijft binnen de BAV, door voor hem te lobbyen naar een functie in 1 of andere commissie. Jos zal daarvoor al zijn netwerken aanspreken! Na afloop van de training heeft de C-groep, onder het genot van veel (appel-) gebak, cake en Tia Marie in de bestuurskamer, op een gezellige manier afscheid genomen van trainer Henk.