Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Wijziging gymplaats (Lyceum) op de dinsdag- en donderdagavondtrainingen tijdens de winter 2010-2011

De werkzaamheden bij het Lyceum aan de Torenlaan zijn nog in volle gang. De komende periode vinden ook werkzaamheden plaats “aan” het rijwielpad langs de Torenlaan (Lyceumzijde). Daarnaast is niet duidelijk wat er, op korte termijn, met de oude toegang van het Lyceum gaat gebeuren.

Omdat het Lyceum, als gymplaats, in het winterschema was opgenomen, hebben de trainers op dinsdagavond (5-10-2010) afgesproken om te bekijken in hoeverre er nog gymoefeningen op de vertrouwde plek bij het Lyceum kunnen plaatsvinden. Naar aanleiding daarvan is afgesproken om deze gymplaats (voorlopig) te laten vervallen.

In de plaats daarvan zal vanaf nu gebruik worden gemaakt van de Pekingtuin, nabij de ingang van de Torenlaan (naast het oude Belastingkantoor). De route naar de gymplaats in de Pekingtuin kan, op de gebruikelijke wijze, via de Faas Eliaslaan en Javalaan lopen.

Hiermee blijven de trainingen in en door Soest en over het Breemeentje, vanaf deze kant uit Baarn, mogelijk. In het clubgebouw is intussen een gewijzigd overzicht op het prikbord bevestigd.

Met sportieve groeten,

De trainers van de dinsdag- en donderdagavond.