Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

BAAS Running Team stelt zich voor

Hierbij willen wij graag het BAAS Running Team aan jullie voorstellen. Het BAAS Running Team is eind 2013 opgericht door een aantal atleten van AV Pijnenburg en BAV Baarn die het maximale uit hun hardloop carrière willen halen en zich naar buiten toe willen presenteren als een team en als één geheel.

Aangezien we allemaal trots zijn op ons lidmaatschap bij BAV Baarn en AV Pijnenburg zullen we lid blijven van de twee verenigingen. Ook zullen we bij alle officiële kampioenschappen 'gewoon' onder de vlag van de respectievelijke vereniging lopen.

Het BAAS Running Team bestaat uit een hechte groep van 10 atleten die al enkele jaren gericht samen trainen bij Ben Kersbergen:
Timo van Beek (AVP)
Rik Goethals (AVP)
Matthijs van Goor (AVP)
Maarten Haegens (AVP)
Vincent Hofmann (AVP)       

Camiel Kruiswijk (BAV)
Stefan Leeflamg (BAV)
Arnout Salome (AVP)
Jaap Sonnenberg (BAV)
Jasper Smits (AVP)

Naast deze tien atleten zijn er ook nog andere lopers van AV Pijnenburg en BAV Baarn actief bij het BAAS Running Team. Deze groep is iets minder prestatiegericht en hecht wat minder waarde aan het uitstralen als één team.

Als je meer wilt weten over het BAAS Running Team kan je terecht op www.baasrunningteam.nl en www.facebook.com/BAASRunningTeam. Of stuur een mailtje naar info@baasrunningteam.nl.
Binnenkort zijn we herkenbaar aan onze nieuwe outfit die mede mogelijk gemaakt is door onze sponsors: Sportze Baarn, BonTalen & Partners, BenEnergiek en fysiotherapie De Bundeling.

Naast de huidige sponsors zijn andere sponsors van harte welkom om ons financieel of anderszins te ondersteunen.