Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Fit de zomer door?! Een goede seizoenstart?

Op zaterdag 15 juni 2013, net voor de zomer, is er in de Spoorslag (sporthal van de Amalia Astro) de mogelijkheid om deel te nemen aan een fitheidstest van Sporttest. Tijdens de test wordt uw hartslag gemeten en komt u te weten hoe uw conditie ervoor staat.

Sportze! biedt tijdens het testen de mogelijkheid een gratis loopanalyse te laten maken, voor het optimale advies in de juiste schoenen en tips om uw techniek te verbeteren.

Sporttest (onderdeel van Nationaal Bureau Sport Stimulering) is gespecialiseerd in het afnemen van conditionele testen bij sporters. Dit doen zij al bij verschillende Baarnse sportploegen, maar ook op nationaal topniveau zoals de Hockey selecties van Laren. Door middel van een inspanningsmoment stellen zij aan de hand van gemeten hartslag, een duidelijke analyse van de conditionele gesteldheid van een sporter, specifiek bekeken vanuit het oogpunt van uw specifieke sport.

Sportze! Zal deze test filmen en aan de hand van analyse software naar het schoeisel van de deelnemers kijken. De test zal een klein half uurtje bedragen en vind plaats in sporthal de Spoorslag in Baarn.

De deelnemers ontvangen aan de hand van deze test een persoonlijke rapportage met individuele tips over het verbeteren van fitheid en looptechniek. Ook ontvangen zij allen een kortingsbon die te verzilveren is bij Sportze!

Deze test is interessant voor individuele sporters, maar vooral ook voor sportteams! Welke trainer wil nou niet weten hoe zijn ploeg er conditioneel voorstaat?

Elke speler ontvangt zijn eigen rapport, maar bij de deelnemende teams ontvangt de trainer ook een analyse van zijn gehele ploeg. Hoe staat je team ervoor, en waar liggen voor jou als trainer kansen/mogelijkheden om je ploeg conditioneel sterker te maken?

Een teamtest kost normaal gesproken 425 euro, NBSS en Sportze! willen dit in januari alle Baarnse sportteams eenmalig aanbieden voor 125 euro.

Het inschrijven voor teams kan via:

info@sportze.nl
info@nbss.nl

Download de flyer