Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

De digitale BAViaan van maart 2018

Download de digitale BAViaan van maart 2018.

Ybele Mercuur, oud lid van de BAV, is overleden

Een man die zichzelf in toom hield.

Verder lezen…

Jeugdleden opgelet!

Afgelopen dinsdag 30 januari is 's avonds een van onze jeugdleden op een vervelende manier lastig gevallen in de buurt van de atletiekbaan. Ons advies is om altijd samen te fietsen, van en naar trainingen en bij incidenten direct 112 te bellen.

Jeugdtrainers & jeugdcommissie BAV

Incasso data contributie

In de ALV van mei 2017 is afgesproken duidelijkheid te geven over de incasso data. Door omstandigheden is in het verleden de incasso datum verplaatst van aan het begin van het kwartaal naar het einde van het kwartaal. Dit is geen gewenste situatie. In 2017 willen we de incasso datum weer naar voren halen, aan het einde van de eerste maand van het kwartaal.

Bekijk de incasso data.

Sport BSO Sprint van KMN Kind & Co bij de BAV

Half september begint Sport BSO Sprint van KMN Kind & Co bij ons in het clubgebouw. De BSO biedt op dinsdag en donderdag buitenschoolse opvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld en gesport. De activiteiten worden aangeboden op leeftijd en niveau van de kinderen.

Verder lezen…

Uitnodiging ALV met als onderwerp begroting BAV 2017

 

Verder lezen…

Nieuwe Penningmeester gevonden!

Beste Leden,

Bij deze wil ik, mede namens het voltallige bestuur, jullie graag mededelen dat de BAV een nieuwe Penningmeester heeft gevonden!
BAV lid Bep van Rijn heeft positief gereageerd op onze oproep, en is bereid om het Penningmeesterschap per augustus a.s. op zich te gaan nemen. Het bestuur is erg blij met de komst van Bep, en heeft alle vertrouwen in haar deskundigheid, en we heten haar daarom van harte welkom!
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 21 november zullen we haar officieel voordragen, tot die tijd zal ze als waarnemend Penningmeester zitting nemen in het bestuur.

Met vriendelijke groeten,

Edan van der Meer
Voorzitter BAV

Zoals te doen gebruikelijk, stelt Bep zich bij deze aan jullie voor:

Mijn naam is Bep van Rijn en ik ben 54 jaar. Ik neem het penningmeesterschap over van René van den Brom en kan gelukkig bij vragen terugvallen op de kennis van Willy Ruitenbeek.

Bep van Rijn

Allereerst ben ik moeder van 4 kinderen; Eva, Daan, Roos en Emma, die allen studeren en uitwonend zijn. Daarnaast ben ik eigenaar van Bureau V, een administratiekantoor en belastingadviesbureau. Bureau V bestaat sinds december 2013 en is mede door de verhuizing in opbouwende fase. Daardoor is er tijd om penningmeester te worden van de BAV.

Doordat ik kantoor aan huis heb en veel thuis ben, hebben we in de verbouwde garage een Bed and Breakfast sinds oktober 2015. B&B De Regenboog. Verschillende nationaliteiten komen langs en de meeste mensen zijn goed gezind, ze zijn namelijk op vakantie.

Sinds 2005 loop ik hard. Ik ben begonnen bij Generaal Michaëlis te Best. Sinds maart 2015 woon ik in Baarn en ben vanaf 2015 lid van de BAV. Door blessures loop ik op dit moment niet, ik doe wel mee met de core en stability cursus op donderdagavond. Zeer aan te raden als je van spierpijn houdt.

Naast hardlopen, wandel ik graag, fiets veel, beoefen yoga en ik hou van theater en musea. Volg regelmatig cursussen fiscaliteiten en vind kennis vergaren nog steeds heel leuk. Ook ben ik mentor via Mentorschap Nederland van een geestelijk beperkte man van 60 jaar.

Vol enthousiasme ga ik beginnen als penningmeester van de BAV. Samen met mijn medebestuursleden proberen we de continuïteit van de BAV als gezellige maar zeker sportieve club te waarborgen. Ik sta open voor feedback en vind veranderingen een uitdaging. Hierdoor kijk ik uit naar een goede samenwerking!

Met sportieve groet, Bep van Rijn
penningmeester@bav-baarn.nl

Met spoed (!) gezocht: Penningmeester voor de BAV

Verder lezen…

ALV 2016 en download stukken

Het bestuur nodigt alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van de BAV van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op 9 mei a.s. om 20.30 uur in het clubgebouw van de BAV.

Verder lezen…

BAV Nieuwjaarsreceptie 2016 zondag 3 januari

Beste BAVleden, 

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de BAV Nieuwjaarsreceptie 2016.

Datum: Zondag 3 januari 2016
Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Clubgebouw

 

Verder lezen…

De digitale Baviaan van november 2015

Download als pdf

De digitale Baviaan van oktober 2015

Download als pdf

De digitale Baviaan van juli 2015

Download als pdf

Suzana van Keulen afgetreden als voorzitter BAV

Suzana van Keulen is afgetreden als voorzitter van de Baarnse Atletiek Vereniging. Suzana heeft een nieuwe functie aanvaard en geconstateerd dat deze nieuwe baan niet langer te combineren is met haar werkzaamheden als voorzitter van de BAV. In goed overleg met het BAV-bestuur heeft zij per direct haar taken neergelegd.

Verder lezen…

Agenda ALV 2015 en download stukken

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering van 21 mei 2015 zijn digitaal beschikbaar. Geprinte exemplaren zijn in de BAV kantine af te halen. Download hier de agenda.

De uitgebreide versie van het jaarverslag 2014 kan per mail opgevraagd worden bij de penningmeester via penningmeester@bav-baarn.nl Vragen over de jaarrekening kunnen bij voorkeur vòòr maandag 18 mei via mail gesteld kunnen worden via hetzelfde e-mailadres.

Sportkeuring (voorheen SMA)

Sporten is leuk en gezond, indien dat echter niet op een verantwoorde wijze plaats vindt heb je kans op blessures of andere gezondheidschade. Daarom is het ter preventie van sportgerelateerde klachten raadzaam om periodiek een sportmedisch onderzoek te ondergaan. Lees meer

Agenda ALV 2014 en download stukken

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering van 8 mei 2014 zijn digitaal beschikbaar. Geprinte exemplaren zijn in de BAV kantine af te halen. Download hier de agenda.

Uitnodiging vrijwilligersavond 11 april

De BAV is een vereniging met vele vrijwilligers. Als dank voor al hun inzet het afgelopen jaar wil het bestuur deze vrijwilligers van harte uitnodigen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond op 11 april. Lees de uitnodiging.

De digitale BAViaan van maart 2014

Download als pdf

Kandidaat voorzitter: Suzana van Keulen

Zoals bekend zal Bob Heinis, na 9 jaar de voorzittershamer gehanteerd te hebben, aftreden als bestuursvoorzitter van de BAV. Na een lange zoektocht heeft het bestuur  een goede kandidaat voor het voorzitterschap van de BAV gevonden, haar naam is: Suzana van Keulen. Het bestuur zal Suzana tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 8 mei a.s. voordragen aan de leden. We hopen op een positieve uitslag van de stemming, zodat we Suzana kunnen verwelkomen als nieuwe voorzitter van de BAV.

Verder lezen…

Nieuwsbrief nov 2013 Stichting Exploitatie Sportpark Ter Eem (SESTE)

Lees meer

Stukken voor Algemene Ledenvergadering 25 april 2013 beschikbaar

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering van 25 april 2013 zijn digitaal beschikbaar. Geprinte exemplaren zijn in de BAV kantine af te halen. Download hier de agenda.

De digitale BAViaan van maart 2013

De digitale BAViaan van maart 2013

Parkeerbeleid Sportpark Ter Eem

Er mag alleen geparkeerd mag worden op de daarvoor bestemde parkeerterreinen, dus niet door het grote hek aan de kant van de weg bij het clubhuis van de BAV. Er kan verbaliserend opgetreden worden!

Vrijwilligersavond op vrijdag 19 april a.s.

Als dank voor uw inzet gedurende het afgelopen jaar nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige maaltijd in ons clubhuis. ( het betreft hier niet de vrijwilligers van alleen de Wintercup, deze hebben al een gezellige avond met een Stampotbuffet  meegemaakt)

Verder lezen…