Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Wedstrijdreglement [aangepast] 

In verband met het doorschuiven van de wedstrijden schrappen we voor de editie 2017/2018 de regel: “Om in de einduitslag te komen moet u deelnemen aan en finishen bij de 3e wedstrijd”. Uiteraard dient u wel in geschreven te staan voor het eindklassement.

Wedstrijdreglement Jeugdlopen, Wedstrijd 10 km, Korte Cross 3,5 km en Recreantenlopen

INSCHRIJVEN VOOR DE SERIE VAN 3 WEDSTRIJDEN

Voor de serie van 3 wedstrijden kan vooraf of (tegen hogere kosten) op de 1e en 2e dag zelf worden ingeschreven. Bij deelname aan de serie van 3 is de leeftijd op de 1e dag bepalend voor de indeling per categorie. Die indeling wordt voor de hele serie aangehouden. Zie hieronder voor het omzetten van een losse wedstrijd naar de serie van 3.

INSCHRIJVEN VOOR 'LOSSE' WEDSTRIJDEN

Voor de 'losse' wedstrijden kan vooraf of (tegen hogere kosten) op de 1e, 2e en 3e dag zelf worden ingeschreven. Wie inschrijft per 'losse' wedstrijd komt niet in de einduitslag, maar alleen in de daguitslag. Uw leeftijd op die wedstrijddag, inschrijfdag is bepalend voor de indeling per categorie. Deelnemers die op de 1e wedstrijddag voor de 'losse' wedstrijd hebben ingeschreven kunnen op de 2e dag tegen bijbetaling vóór het begin van die wedstrijd alsnog inschrijven voor de serie van 3. De tijd van de 1e wedstrijddag telt dan echter niet mee voor het eindklassement.

UITSLAG EN PRIJZEN/HERINNERINGEN PER WEDSTRIJDDAG

Na elke wedstrijd wordt een uitslag opgemaakt. In iedere categorie worden bij de Jeugdlopen prijzen beschikbaar gesteld (= t/m C1 junioren). Voor de Korte Cross C2/B1 junioren zijn bonnen beschikbaar, voor de oudere atleten bij de Korte Cross en Wedstrijd 10 km zijn geldprijzen beschikbaar gesteld. 

EINDKLASSEMENT

Na de 3e dag wordt een eindklassement (voor diegene die hiervoor heeft ingeschreven) opgemaakt met prijzen bij de Jeugdlopen en waardebonnen bij de Korte Cross en de Wedstrijd 10 km. Van de 3 te lopen wedstrijden worden de 2 beste tijden bij elkaar opgeteld dus u mag de 1e of 2e wedstrijd missen. Om in de einduitslag te komen moet u deelnemen aan en finishen bij de 3e wedstrijd. Bij een gelijke opgetelde eindtijd geldt de snelste tijd gelopen tijdens de 3e wedstrijd.

RECREANTENLOOP

De aankomstregistratie en tijdwaarneming voor de recreantenloop wordt 1½ uur na de start van de recreantenloop gestopt.

Volg ons op Facebook http://www.facebook.com/BavWintercup