Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 3 juli 2020: we mogen weer gebruikmaken van de kantine. Lees het protocol voor kantine gebruik en bezoek.

Tweede baanwedstrijd voor BAV pupillen prima verlopen

Afgelopen zaterdag was het een stralende dag met een lekker verfrissend briesje. Het grasveld naast de baan leek op een camping, waar atleten en belangstellenden zich uitstekend vermaakten. Op de baan was het druk met atleten die op soms wel 7 plaatsen tegelijk bezig waren.

 

Bij de C-pupillen zijn wel 20 persoonlijke records gesneuveld. Vooral verspringen ging erg goed bij de meisjes. Hoewel Sophie de Jong en Sophie van der Burgh al heel ver sprongen kwam Sophie Bleijerveld bijna tot 3 meter en ging Megan Buitelaar daar zelfs overheen. Sven de Jong, Koen Molenaar en Jasper Timmer gaan steeds verder werpen. En ondanks het warme weer werden zowel bij de meisjes als de jongens ook alle pr’s verbroken op de 600 meter. Milou Molthoff deed als kersvers lid mee aan de wedstrijd en kon al goed meekomen. 
Ook bij de B-pupillen zijn veel pr’s gesneuveld. Bij de jongens hebben Luc van Wessel en Alec Hurkmans uitstekende prestaties neergezet. Ruben Rigter, Denilson Kleintjes en Xander Bakker eindigden aardig bovenin. Opvallend was dat Lars Berndsen nu op alle onderdelen tot het uiterste ging waardoor hij al zijn pr’s verbeterde. Mika Molthoff en Tjaly van Leeuwen vielen op door op hun eerste wedstrijd op alle onderdelen als ervaren atleten mee te doen. Door Marieke Romeijn, Roma de Jong, Tamara Went en Lotte de Jong wordt steeds harder gestreden, wat vooral duidelijk werd op de 1000 meter. Allen hebben daar een persoonlijk record gelopen en Lotte liep zelfs naar een eerste plaats.
 
De A1 jongens hebben met overmacht de eerste plaats gegrepen. Prima prestatie jongens! De A-1 meisjes doen hier nauwelijks voor onder, want zij zijn op de tweede plaats geëindigd.
Bij de A2 waren zowel de jongens als de meisjes de sterksten: eerste plaats team, eerste plaats individueel en eerste plaats op de 1000 meter. Opvallend was hierbij dat Luc de Jong zowel de eerste plaats op de meerkamp als op de 1000 meter heeft behaald.