Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Test je conditie bij de BAV : Coopertest zaterdag 10 februari 2024

In de top 3 van de goede voornemens staat altijd “meer bewegen”. Dat is voor 2024 niet anders. Helaas weten we ook dat het niet altijd gemakkelijk is om deze uit te voeren. Concrete en haalbare doelen stellen helpen hierbij.  

Zo’n concreet en haalbaar doel is het meedoen aan de Coopertest van de BAV! Bij een Coopertest loop/wandel je in 12 minuten een zo lang mogelijke afstand. Die afstand geeft aan hoe goed je conditie is voor jouw (leeftijds)categorie.  

Op zaterdagochtend 10 februari vindt er een Coopertest plaats op de atletiekbaan in Baarn. Iedereen kan zich inschrijven voor maar 2 Euro. Ter plekke inschrijven is ook mogelijk. Aanvangstijd is, afhankelijk van je leeftijd, tussen de 9.30 en 10.50 uur.  

Meer informatie vind je in bijgesloten folder. Inschrijven kan via Atletiek.nu – BAV Coopertest – BAV, Baarn of via https://forms.gle/w6sfm7Ra2CWa3yrS8  

Denk je dat je die 12 minuten hardlopen niet redt? Geen probleem, we hebben ook een WANDEL editie. Of je doet mee met de Start-to-Run clinic die woensdagavond 3 april begint. (Start to Run – BAV-Baarn.nl).