Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Foto’s tijdens het BAV Jubileumfeest

De gehele dag zal er een professionele videograaf, Marco Zuidhof van CineMAR, aanwezig zijn om deze dag vast te leggen en er een digitale herinnering van te maken.

Foto’s kun je deze dag zelf, met je eigen telefoon, maken en delen via de Snappshot-app. De inlogcode hiervoor krijg je op 24 september. Alle foto’s worden daar verzameld en later met iedereen gedeeld.

Met Snappshot is iedereen fotograaf en worden ieders individuele belevingen gebundeld tot een fraaie visuele presentatie. Dit is de meest persoonlijke fotocollage die je ooit hebt gezien. Prachtig voor nu, onvergetelijk voor later!

Link naar de iPhone App
Link naar de Android App

Privacy-disclaimer
Tijdens de 60-jarig jubileum feestdag van de Baarnse Atletiek Vereniging, 24 september 2022, worden er foto’s (door de bezoekers zelf) en camerabeelden (door een professionele videograaf) gemaakt om de sfeerimpressie zo goed mogelijk vast te leggen. Deze foto’s en camerabeelden gebruiken wij vervolgens om een digitale herinnering te maken en mogelijk ter promotionele doeleinden van de vereniging. Dit doen wij door het plaatsen van foto’s en video’s op onze online mediakanalen. Hierbij houden wij zo goed mogelijk rekening met ieders privacy. Bezoekers en ouders/voogden van minderjarige bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de Baarnse Atletiek Vereniging om deze opnames openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotiedoeleinden. Wil je niet dat beelden van jou of uw kind gemaakt en/of gedeeld worden, laat dit dan weten aan de videograaf en/of de bezoekers die foto’s maken. Mocht je graag zien dat beelden worden verwijderd van onze mediakanalen, neem dan contact met ons op: secretaris@bav-baarn.nl. Als foto’s/video’s van het BAV jubileumfeest voor andere doeleinden worden gebruikt dan hierboven genoemd, zullen wij dat aan betrokkenen melden. In alle gevallen worden de noodzakelijke maatregelen getroffen om de privacy van betrokkenen te waarborgen.

Zie ook de algemene privacyverklaring van de BAV.