Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

De stemperiode voor de Rabo Clubsupport is weer begonnen

Stem ook, en help daarmee de BAV

De Rabo Clubsupport is weer gestart: vanaf heden kunnen klanten van de Rabobank tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging. Iedere stem telt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de BAV ontvangt.

Ons doel: De BAV heeft een prachtige atletiekbaan waarop onze atleten iedere dag hun rondjes lopen. Wat nog ontbreekt is een tijdklok langs de baan die we kunnen gebruiken bij trainingen en wedstrijden. Met de klok in het vizier zullen de atleten zeker nog dat laatste beetje extra geven om een snelle(re) tijd neer te zetten. Een tijdklok kost ongeveer € 2.000. Met jouw stem op de BAV kunnen we deze wens van de atleten realiseren.

Wie kan stemmen? Iedereen die bankiert bij de Rabobank, dus ook familie, vrienden en kennissen! Voorwaarde is dat je ook lid bent van de Rabobank, wat gratis en direct te regelen is! Via deze link kom je op de pagina om lid te worden.Inloggen – Rabobank

Hoe kun je stemmen? Door in te loggen in de Rabobank app of op hun website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

De afgelopen jaren heeft de BAV telkens een fraai bedrag ontvangen vanuit deze actie, help je (weer) mee door te stemmen, of je familie en vrienden op te roepen om hun stem op de BAV uit te brengen?

Je vindt alle info via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/