Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Hexathlon estafette van 60 kilometer op zaterdag 4 september

Een leuke dag beleven met je favoriete loopmaatjes of fietsmaatjes? Op zaterdag 4 september vindt de hexathlon plaats. Een recreatieve estafette voor loopteams én fietsteams door het Eemland. Het leuke is dat de route van 60 kilometer langs zes atletiekverenigingen gaat: ook langs het clubhuis van de BAV! 

De estafette

Elk team start rond 10.00 uur bij het eigen clubhuis. De ene helft van de teams loopt of fietst met de klok mee, de andere helft tegen de klok in. Onderweg komen de lopers en fietsers langs vijf atletiekverenigingen. Het clubhuis van elke vereniging vormt een verzorgingspost. Zo is er bij elk clubhuis iets te eten en te drinken aanwezig. Ook kan er een rondje over de baan gelopen worden én is er ruimte voor een meet en greet met de ontvangende vereniging. 

Loopteam of fietsteam vormen

Klaar om een team te vormen? De samenstelling van een team is naar eigen keuze. Een team mag uit 2 tot 10 personen bestaan. Elk team heeft een captain. De teamcaptain ontvangt de starttijd van het team én de route van de estafette. Vorm je een loopteam? Let op: één persoon loopt hard, de andere teamleden fietsen mee. Het wisselen van loper mag op een zelfgekozen moment. Zo kan iedereen meelopen met een afstand die het beste uitkomt. 

Aanmelden 

Doe jij mee aan de hexathlon? Stuur voor 20 augustus een berichtje naar Tjitske Lambeck tjitske.lambeck@hotmail.com. Het is belangrijk om een teamnaam, de naam en contactgegevens van de teamcaptain én de namen van de andere teamleden te delen. Het inschrijven is kosteloos.

Organisatiecomité: Carlo Oudebeek, Friso de Jonge, Tjitske Lambeck, Nico Muts, Ton Slager en Merel Poppeliers.