Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 23 september 2021 Lees meer.

Corona-update 9 maart 2021

Gisteravond heeft het kabinet in de persconferentie aangekondigd dat met ingang van dinsdag 16 maart voor de sport een kleine versoepeling geldtVolwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten, op sportaccommodaties, met maximaal vier mensen sporten. Voorwaarde is wel dat zij 1,5 meter afstand houden. 

Zoals na iedere persconferentie werken NOC*NSF en de Atletiekunie deze aankondiging verder uit. Het bestuur gaat in overleg met de gemeente, trainers en de Atletiekunie kijken naar de mogelijkheden die de versoepeling biedt, waaronder een ruimere openstelling van de baan. We komen met een nieuwe update zodra hierover meer bekend is.

Namens het bestuur,

Harm Boerma 
Secretaris