60 jarig jubileum BAV Over de BAV Hardlopen Yakult Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Corona update 25 juli 2020

Ondanks dat veel mensen al op vakantie zijn, leek het ons verstandig om nog een update te sturen. 

Het samen sporten doen wij alweer een aantal maanden, maar nog wel met wat beperkingen en aanpassingen. Het is eerder dit jaar wel gebleken dat wij graag gezamenlijk en verantwoord sport willen beoefenen en dat dit individueel vaak moeilijk bleek. Gelukkig kan de BAV daar weer een rol in spelen door op een verantwoorde manier atletiek- en wandelsport aan te bieden onder begeleiding van (Atletiekunie)- opgeleide trainers.

Helaas zitten wij nog midden in de corona-tijd en dit geeft toch nog de volgende aandachtpunten:  

  • De meeste loop- en wandeltrainingen (G&F1 en Prestatie 1, 2 en 3) worden gegeven door de bekende trainers en op de bekende tijdstippen vanaf Groeneveld. 
  • De jeugd (A-pupillen en junioren), Wandelfit en de P4 atleten hebben de training op de baan (op dinsdag, donderdag en zaterdag) conform opgesteld protocol.
  • Tenzij anders gecommuniceerd blijft deze trainingsopzet in ieder geval ongewijzigd tot 1 september a.s.
  • Aanmelden vooraf aan de training is nog steeds een vereiste en dit is mogelijk via de gebruikelijke kanalen (groeps-app, direct appje naar trainer, persoonlijk). 
  • De bar in het clubgebouw van de BAV is geopend op woensdagavond en zaterdagmorgen (na de trainingen). In verband met de vakantieperiode zal de barbezetting wat beperkter kunnen zijn. Vooraf aan de training zal worden gemeld of de bar is geopend. 
  • Tijdens, na afloop van de training en in de kantine gelden de landelijke richtlijnen. 
  • Buiten het trainen in groepsverband zoals hierboven omschreven is het gebruik van de atletiekbaan op eigen initiatief niet toegestaan (ook niet op de gebruikelijke trainingsuren).
  • Gedurende de komende weken wordt het krachthonk verbouwd en is niet te gebruiken.  

 

Ik vertrouw op jullie begrip en wens jullie een fijne zomer.

Met vriendelijke groet,

 

Michael Terpstra

Voorzitter