Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 22 januari 2021 | Consequenties Avondklok: Lees meer.

Corona update 10 mei: De loop- en wandelgroepen mogen weer ‘de wei’ in. De trainers bereiden dit zorgvuldig voor

Vanaf 11 mei start de tweede fase van de versoepeling van maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus. Dit betekent dat: 

  • In de openbare ruimte en op de accommodatie hardlopen en atletiek beoefenen in groepsverband voor alle leeftijden is toegestaan mits er 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden. Vermijd drukte.  Geen officiële wedstrijden, geen gebruik van kleedkamers of douches. 
  • Officiële wedstrijden zijn tot 1 september niet mogelijk. Onderlinge trainingswedstrijden zijn mogelijk uitsluitend met eigen clubleden. Hierbij dient de 1,5 meter maatregel in acht genomen te worden.  
  • Stem de maximale groepsgrootte af met de gemeente. Zowel voor de accommodatie als voor de openbare ruimte. 

De Atletiekunie heeft haar Protocol op de tweede fase van versoepeling aangepast. Ten opzichte van het vorige protocol is er niet veel veranderd. Je vindt de wijzigingen hieronder in vetcursief te midden van de overige maatregelen. 

Uit het protocol heb ik alleen de hoofdstukken Veiligheids- en hygiëneregels, Maatregelen voor Atleten en Maatregelen voor trainers overgenomen.
Download hier de maatregelen en aanpak van de BAV (versie 11 mei). Mocht je het hele protocol willen lezen, dan kan dat hier.  

Met een hartelijke liefst-tot-zo-snel-mogelijk groet,

Michael Terpstra

voorzitter