Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Alle trainingen zijn afgelast en het clubhuis is gesloten. Traing in groepsverband wordt sterk afgeraden. Atleten die individueel willen lopen kunnen de schema's (de kern van de training) vinden onder de link Hardlopen. De atleten moeten wel rekening houden met ongeveer 1km inlopen en ook zelf voor een cooling down zorgen. Op deze manier kunnen onze atleten de eigen conditie op peil houden.

BAV-Maatregelen ivm het Corona Virus

Beste mensen, de nadere aanscherping door het RIVM en NOC*NSF in verband met het Corona virus, heeft ook het bestuur van de BAV het besluit genomen om alle activiteiten/trainingen tot nader order af te gelasten. We willen uiteraard niet het risico lopen om een bron van virus verspreiders te worden.

We hopen dat de leden gespaard zullen blijven voor dit onvermoede virus. Zodra de situatie verbetert en de activiteiten/trainingen worden hervat, zullen we dit melden aan de leden.
 
Namens het bestuur,
 
Kees Kruijswijk Jansen,
Secretaris BAV
Baarnse Atletiek Vereniging
Postbus 736
3740 AS  BAARN
secretaris@bav-baarn.nl