Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Stormachtige finale cross voor jeugd BAV

Afgelopen zaterdag 16 maart was de finale van de drie eerder gelopen crossen. Ditmaal in Warmenhuizen. Maar liefst 27 jeugdatleten hadden zich geplaatst, en waagden zich op het modderige parcours en trotseerden de hevige wind!

Als eerste waren de junioren aan de beurt en Febe Bakker startte voor de BAV bij de meisjes C, ze was goed gestart maar moest helaas halverwege opgeven. Bij de D2 junioren kon Sterre de Jonge goed meekomen in dit sterke veld, zij eindigde als 47e.

Hierna waren de allerkleinsten aan de beurt, bij de jongens was het Chris van Amerongen die een mooi 17e plek behaalde. Snel erachter kwamen Aidan Janssen (32e) gevolgd door Bram Wunderink (42e). Bij de meisjes liep Bente Smit zichzelf naar een geweldige 2e plaats op het erepodium.

Bij de jongens C pupillen een mooie 3e plek op het podium voor Jesse Fonken die vanaf begin af aan een sterke race liep.

Hierna stonden de vier jongens B van de BAV aan de start, Thijs van Amerongen kwam als eerste van de BAV over de streep op de 55e plaats. Lucas Hoek kwam binnen op de 64e plaats, Teun Hompes werd 71e en vlak erachter kwam Martijn Kok binnen op de 77e plaats

Ook bij de meiden B pupillen was het Zoey Fonken die de 4e plaats op eiste na een hele sterke race. Op een mooie 24e plek kwam Hinde Wunderink over de finish. Eline van Duinen pakte hier de 45e plek, Fenna van der Laan liep haar race goed en pakte een mooie 67e plaats, een mooie prestatie op dit zware parcours.

Maar liefst vier A1 jongens van de BAV aan de start. Zeki Michi was de eerste bavver op een 18e plaats. Joek Boonstra die zijn wedstrijd goed had opgebouwd kwam als 32eover de streep. Hugo van Rens kwam als 56e over de streep en Kjell Berends pakte nog een mooie 73e plek.

Bij de meiden A1 stonden er ook vier BAV atleten aan de start, Daar was het Dot Pouw die op een 7e plek heel dicht bij een podium plaats kwam. Op een welverdiende 27e plek finishte Cato Hompes. Jette de Jonge eiste een mooie 40e plaats op. Snel daarachter was het Isabelle Lankreijer die 47e werd.

De laatste start was voor de A2 pupillen. Daar was het Kim Scheffers die haar eerste finale liep en meteen een mooie 56e plek pakte. Op een 73e plek kwam Majken Berends over de streep.

Zo kwam er een einde aan een mooie, maar zeer stormachtige cross finale waar we met een paar mooie podium plaatsen naar huis gingen.