Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

BAV pupillen en junioren lopen derde crosscompetitie in Amersfoort.

Afgelopen zaterdag 16 januari was alweer de laatste wedstrijd van de crosscompetitie van seizoen 2018/2019. De BAV was met 54 jeugdatleten vertegenwoordigd.

Meisjes B
De pupillen B-meisjes stonden met zijn vieren op de eerste rij bij de start van de 1250 meter. Sofie van Drie liep een heel constant tempo en had aan het einde nog energie over. Voorin het veld liepen Hinde Wunderink en Eline van Duinen dicht bij elkaar. Op de tweede plaats eindigde Zoëy Fonken zij liep gemiddeld meer dan 13 km per uur.

Jongens A1
In een groot veld met meer dan 70 pupillen stonden vier BVA-ers aan de start. Deze jongens staan er goed voor om naar de finale te gaan. Zeki Mihci was de snelste van de BAV, hij werd 11e. Daarna was het Hugo van Rens die 20e werd. Op de 29e plek kwam Kyano Lankreijer over de streep. Kjell Berends eindigde op een welverdiende 47e plaats.

Meisjes A1
Ook de meiden staan er goed voor zowel individueel als met de ploeg is er kans op een plek in de finale. Dot Pouw liep een sterke race en liep naar een 4e plek. Daarna een mooie strijd tussen Isabelle Lankreijer en Jette de Jong ze werden 15e en 16e. Op een 25e plek kwam Cato Hompes over de streep. En een mooie 38e plaats voor Annebel Bon.

Jongens A2
Twee gemotiveerde jongens van de BAV stonden aan de start. Thijmen Hatzmann werd na een mooie race 26e en ook Bilal Bounjoum liep sterk en eindigde op een 36e plek.

Meisjes A2
Bij deze meiden was het Kim Scheffers die goed liep en op een 19e plek eindigde. Al snel daarna eindigde Majken Berends op een 23e plaats. Op de 30e plek was het Marlou Pronk die goed finishte. Ook Sofie Kruiswijk liep goed, zij kwam als 39e over de streep. Julia de Keizer werd 42e en daarachter kwam Jorieke van Duinen als 44e over de streep.

Naast de pupillen deden ook BAV junioren mee aan deze wedstrijd.

Jongens A
De laatste cross voor deze jongens was ook meteen de zwaarste, ze moesten maar liefst 5km afleggen. Wessel Terpstra eindigde net voor Joris Luczak op een 8e plek.

Jongens B 
Daar was het Remco Martens die alleen de eer moest hooghouden. Hij eindigde op een verdienstelijke 14e plek.

Meisjes B
Een mooie 5e plek voor Sabien Hilhorst en ook Emma van de Beek liep goed voorin, zij eindigde op een 8e plaats.

Jongens C
Vier jongens voor de BAV aan de start. Jesse van de Beek finishte als 1e van de BAV op een 30e plaats. Mats Roskamp eindigde net daarachter op een 34e plaats. Ook Tijmen Hoogendoorn deed het goed hij ging als 40e over de streep. Tim van Weering liep zijn eigen race en kwam als 51e over de eindstreep.

Meisjes C
Als enige BAV-atlete stond Febe Bakker aan de start. Zij liep een mooie race en eindigde op de 15e plek

Jongens D2
Guus Roskamp liep daar zijn eigen race goed uit met een mooie 44e plek.

Jongens D1
Bij deze jongens was Ravi Snoek de beste van de BAV hij werd 19e. Op een 29e plek eindigde Mik Stroo. Pepijn Sierat liep een mooie race en ging als 36e over de finish. Met zijn bekende eindsprint was het Ettenne Hartgers die een mooie 46e plek opeiste.

Meisjes D2
Sterre de Jonge liep een prima opgebouwde race, ze eindigde op een18e plaats.

Meisjes D1
Anick Arends liep zichzelf naar een keurige 37e plaats.

Goeie prestaties van alle BAV atleten, nu afwachten wie er naar de finale mogen op 16 maart in Warmenhuizen.