Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 26 februari 2021 Lees meer.

BAV Wintercup 17 december afgelast, nieuwe wedstrijd definitief op 18 februari 2018

De 2e wedstrijddag van de BAV Wintercup 2017/2018 is helaas afgelast. De omstandigheden op het parcours zijn van dien aard dat het onverantwoord is om daarop hard te laten lopen. De wedstrijd van zondag 21 januari zal nu de tweede wedstrijddag worden, de derde wedstrijddag is op 18 februari 2018. In eerste instantie was dit 25 februari.

Bestaande inschrijvingen
De online voorinschrijvingen voor 17 december 2017 zijn geannuleerd en worden niet geïncasseerd. Deelnemers met een inschrijving voor drie wedstrijddagen blijven hiervoor ingeschreven. Deze deelnemers hebben geen recht op restitutie van een deel van het inschrijfgeld.

Aanpassing reglement eindklassement over drie wedstrijden

Voor de jeugdlopen, korte cross en de 10 km wedstrijd kunnen deelnemers inschrijven voor het eindklassement. In verband met het doorschuiven van de wedstrijden schrappen we voor de editie 2017/2018 de regel: “Om in de einduitslag te komen moet u deelnemen aan en finishen bij de 3e wedstrijd”.