Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 26 februari 2021 Lees meer.

Testpersonen gezocht

Voor mijn studie ben ik, samen mer een klasgenoot, bezig met een onderzoek. Nu hebben we ervoor gekozen, om het verband tussen hardloopschoenen en het ontstaan van blessures te onderzoeken. Daarvoor hebben we vrijwilligers nodig. Om het onderzoek zo betrouwbaar mogelijk te maken het liefst zo veel mogelijk vrijwilligers!

Het kost maar weinig tijd en u levert een geweldige bijdrage aan ons onderzoek. (gedurende 8 weken een korte vragenlijst invullen). Daarnaast levert het u ook nog voordelen op! Zo zullen we ook kijken naar het type voet, uiteindelijk kan deze informatie van pas komen bij het aanschaffen van een volgend paar hardloopschoenen war het risico op blessures mogelijk zou kunnen verkleinen.

In deze flyer staat in het kort iets uitgelegd over ons onderzoek.

Dus geef je snel op via bav.onderzoek@gmail.com!

Twijfelt u of u aan de criteria voldoet, of heeft u andere vragen? Stel ze gerust via eerder genoemd email adres, of spreek me aan bij de BAV.

Met sportieve groet,

Sharon Damen
Camiel Kruiswijk