Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 12 maart 2021 Lees meer.

Target Sprint 2 september 2017

Betreft: Target Sprint een combinatie van hardlopen en schieten.
Datum: zaterdag 2 september van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: feestterrein van het Groot Gaesbeeker gilde aan de Ferdinand Huycklaan te Soest.

Schietvereniging Baarn & Omstreken en AV Pijnenburg organiseren een Target Sprint wedstrijd. De deelnemers lopen 3x een ronde van 400 meter en schieten met een luchtgeweer 2×5 treffers op een biatlondoel, de snelste tijd wint. Dit vindt plaats op het feestterrein van het Groot Gaesbeeker gilde aan de Ferdinand Huycklaan te Soest op zaterdag 2 september 2017 van 10.00 tot 16.00 uur. Inschrijven en meer informatie kan je vinden op schietverenigingbaarn.nl/Targetsprint/

Meld je snel aan, vol = vol    Graag snel inschrijven