Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona Update 15 januari 2022 Lees meer.

Sport BSO Sprint van KMN Kind & Co bij de BAV

Half september begint Sport BSO Sprint van KMN Kind & Co bij ons in het clubgebouw. De BSO biedt op dinsdag en donderdag buitenschoolse opvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld en gesport. De activiteiten worden aangeboden op leeftijd en niveau van de kinderen.


Hiervoor volgen zij een jaarplanning waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen. De nadruk ligt echter op Atletiekactiviteiten waarvoor zij met workshops en clinics onder gediplomeerde begeleiding gebruik maken van de professionele atletiekbaan. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website: BSO Sprint