Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona Update 15 januari 2022 Lees meer.

Nieuwe Penningmeester gevonden!

Beste Leden,

Bij deze wil ik, mede namens het voltallige bestuur, jullie graag mededelen dat de BAV een nieuwe Penningmeester heeft gevonden!
BAV lid Bep van Rijn heeft positief gereageerd op onze oproep, en is bereid om het Penningmeesterschap per augustus a.s. op zich te gaan nemen. Het bestuur is erg blij met de komst van Bep, en heeft alle vertrouwen in haar deskundigheid, en we heten haar daarom van harte welkom!
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 21 november zullen we haar officieel voordragen, tot die tijd zal ze als waarnemend Penningmeester zitting nemen in het bestuur.

Met vriendelijke groeten,

Edan van der Meer
Voorzitter BAV

Zoals te doen gebruikelijk, stelt Bep zich bij deze aan jullie voor:

Mijn naam is Bep van Rijn en ik ben 54 jaar. Ik neem het penningmeesterschap over van René van den Brom en kan gelukkig bij vragen terugvallen op de kennis van Willy Ruitenbeek.

Bep van Rijn

Allereerst ben ik moeder van 4 kinderen; Eva, Daan, Roos en Emma, die allen studeren en uitwonend zijn. Daarnaast ben ik eigenaar van Bureau V, een administratiekantoor en belastingadviesbureau. Bureau V bestaat sinds december 2013 en is mede door de verhuizing in opbouwende fase. Daardoor is er tijd om penningmeester te worden van de BAV.

Doordat ik kantoor aan huis heb en veel thuis ben, hebben we in de verbouwde garage een Bed and Breakfast sinds oktober 2015. B&B De Regenboog. Verschillende nationaliteiten komen langs en de meeste mensen zijn goed gezind, ze zijn namelijk op vakantie.

Sinds 2005 loop ik hard. Ik ben begonnen bij Generaal Michaëlis te Best. Sinds maart 2015 woon ik in Baarn en ben vanaf 2015 lid van de BAV. Door blessures loop ik op dit moment niet, ik doe wel mee met de core en stability cursus op donderdagavond. Zeer aan te raden als je van spierpijn houdt.

Naast hardlopen, wandel ik graag, fiets veel, beoefen yoga en ik hou van theater en musea. Volg regelmatig cursussen fiscaliteiten en vind kennis vergaren nog steeds heel leuk. Ook ben ik mentor via Mentorschap Nederland van een geestelijk beperkte man van 60 jaar.

Vol enthousiasme ga ik beginnen als penningmeester van de BAV. Samen met mijn medebestuursleden proberen we de continuïteit van de BAV als gezellige maar zeker sportieve club te waarborgen. Ik sta open voor feedback en vind veranderingen een uitdaging. Hierdoor kijk ik uit naar een goede samenwerking!

Met sportieve groet, Bep van Rijn
penningmeester@bav-baarn.nl