Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Ouder kind atletiek ochtend

Op één van de eerste zaterdagen dat er weer buiten getraind wordt, is er traditie getrouw een training waarbij kinderen met hun ouders, broertjes en zusjes naar de training komen.

Vandaag waren het veel vaders met hun kind, een paar moeders en gelukkig ook wat broertjes en zusjes.

Van de C pupillen weten we dat er een aantal zeer fanatieke strijders en strijdsters mee doen. Maar wat dacht u van de ouders. Geen vader wilde onderdoen voor een andere vader. Het werd een echte strijd, al zullen ze dat nooit toegeven. Vooral bij het balwerpen werd het duidelijk. Steeds een stukje verder naar achter gaan staan om toch vooral het verst te kunnen gooien. En ook bij het hoogspringen wilden sommige niet voor de ander onder doen.

Gelukkig werd het bij de loopnummers een echt ouder/kind onderdeel. Vaders en moeders die tegen hun kind liepen. En er waren heel wat pupillen die het wonnen van de volwassenen.

Een geslaagde ochtend, met een goed opkomst, het bleef droog. De evenementencommissie was aanwezig zodat ook iedereen kon genieten van koffie, thee en limonade met wat lekkers. En af een toe kwam iemand zomaar een paasei tegen op het veld. Hoe dat nou kwam blijft een raadsel.