Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona Update 15 januari 2022 Lees meer.

Met spoed (!) gezocht: Penningmeester voor de BAV

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Een grote vereniging als de BAV kan niet zonder penningmeester. Op dit moment zijn wij heel dringend op zoek naar een opvolger voor René van den Brom; iemand (M/V) die zich wil ontfermen over de financiën van de vereniging en de (geringe) activiteiten die daarbij horen. René heeft zijn werkzaamheden altijd voortreffelijk en met veel plezier uitgevoerd, maar moest wegens onvoorziene omstandigheden het penningmeesterschap vrij abrupt uit handen geven. Nu zitten we zonder en je snapt dat dat niet gaat!!

Ik hoor je al denken: ‘Dat is niets voor mij’, ‘Dat kan ik vast niet’ of ‘Dat kan ik er niet bij hebben’. Maar bedenk dan ook het volgende. Het gaat maar om een paar uurtjes per week en we vergaderen hooguit een paar keer per jaar. Wat je ervoor terugkrijgt? Heel veel waardering (en dat voelt goed hoor!), een hoop gezelligheid en je steekt er ook nog wat van op.

Ik weet zeker dat wij een nieuwe penningmeester in ons midden hebben. Meld je aan, we hebben je hard nodig! Temeer daar ook Willy van Ruitenbeek binnenkort stopt als financieel administrateur. Jarenlang heeft Willy dit werk met grote deskundigheid, enthousiasme en accuratesse gedaan. Wij zijn ook haar veel dank verschuldigd.

Voor Willy zoeken we al een tijdje een vervanger.

Kortom, heb je enige affiniteit met cijfers en wil je de BAV graag helpen? Lees dan  aangehechte informatie en neem contact op met secretaris Kees Kruijswijk Jansen via secretaris@bav-baarn.nl, of stuur mij een e-mail via voorzitter@bav-baarn.nl, of bel me op 06-18501950. Twijfels? Laten we in elk geval het gesprek aangaan! 

Download vacature penningmeester, download vacature financieel administrateur.

Alvast bedankt en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Edan van der Meer

Voorzitter BAV