Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 12 maart 2021 Lees meer.

Avondvierdaagse met de BAV, 24 mei tot en met 27 mei 2016

Ja, daar gaan we weer!

De avondvierdaagse is dit jaar van dinsdag 24 mei  tot en met vrijdag 27 mei 2016.
 We lopen dit jaar met onze BAV jeugdleden de 5 en de 10 km.

Schrijf je in via pupillen@bav-baarn.nl of junioren@bav-baarn.nl en vermeld welke afstand je wilt gaan lopen en ook voor de hoeveelste keer je loopt, zodat we de juiste medaille voor je aanvragen. Maak vervolgens het geld over naar de Jeugdcommissie en we gaan je aanmelding in orde maken.

Wie helpt er mee?
Om dit alles goed te begeleiden en om de gezellige sfeer te bevorderen, is de hulp van ouders noodzakelijk! Zeker voor de groep kinderen die de 5km gaat lopen, willen we graag dat er per groepje van 4 of 5 kinderen één begeleidende ouder meeloopt. Natuurlijk zullen onze trainers ook meelopen! Bij te weinig begeleidende ouders zullen we helaas moeten besluiten om niet meet te gaan lopen, maar daar gaan we vooralsnog niet vanuit! Wie het leuk vindt om mee te wandelen, kan zich gelijk met de aanmelding van uw kind ook aanmelden als begeleider. De begeleiders ontvangen later aanvullende informatie via email.

Per kind betaalt u 5 euro. Als u als begeleider ook een medaille wilt ontvangen betaalt u ook 5 euro. 

Bankgegevens:
NL50INGB0007582580
ten name van BAV Jeugdcommissie
o.v.v. Naam ouder/kind + groep

Nu nog met zijn allen duimen voor mooi weer en dan wordt het weer helemaal top!

Groeten namens de evenementencommissie, Wessel, Dorian, Jelle en Muriel