Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 12 maart 2021 Lees meer.

Wintercup januari = LOTERIJ!

Op de derde Wintercupdag wordt traditiegetrouw een loterij georganiseerd. Het doel is om extra geld in te zamelen waar onze vereniging weer activiteiten van kan organiseren. Vorig jaar is de loterij helaas een beetje in het water gevallen door afgelasting van de januari-Wintercup. 

Loterij op 24 januari 2016

Ook dit jaar organiseren wij weer een loterij. Al vele jaren stellen de Baarnse ondernemers mooie producten beschikbaar, en ook nu verwachten wij een aantrekkelijke prijzentafel te kunnen bieden.

Neem dus geld mee om loten te kunnen kopen!

Wie heeft nog prijzen beschikbaar?

Heb je zelf nog een bijdrage voor de prijzenkast? Iets uit je kerstpakket of een cadeautje waar je eigenlijk niets mee doet? Laat het me weten, dan kunnen we er via de loterij misschien iemand anders blij mee maken! (Alleen ongebruikte spulletjes, geen tweedehands zaken.)

Laatste loterij?

De huidige organisatie van de loterij stopt er na dit jaar mee. Daarom hierbij een oproep: wie wil vanaf de Wintercup 2016-2017 de loterij organiseren? Bel of mail me om je op te geven. Wil je eerst meer informatie? Neem dan ook contact op.

Zonder nieuwe organisatoren volgend jaar geen loterij meer….!!

Corien Kruiswijk
Meerkoetweide 20
3742 XS Baarn
035-5420949