Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

JAM Indoor Trits

Zaterdag 13 maart was het weer zover. De Jos Arends Memorial in de Trits. Een groot geel deelnemersveld met dit jaar ook weer de aanwezigheid van de ouders van Jos. Daarnaast stond er nog iemand in het middelpunt van de belangstelling. Geheel niet vrijwillig, van hem hoeft het allemaal niet. En stiekem zal hij wel gehoopt hebben dat er ook niets zou gebeuren. De jeugdcommissie had tenslotte al afscheid van hem genomen. Dat hadden ze ook bewust gedaan. Vergadering werd geopend met een speech, er was taart en een borrel. Hij zal dus wel gedacht hebben, daar kom ik mooi vanaf zo. Helaas, men had anders besloten. Er zaten velen in het complot. Maar wij zagen het niet als iets negatiefs. Wij zagen het als een noodzakelijk ?goed?. Iemand die zoveel jaren klaar heeft gestaan voor de BAV,laat je niet zomaar vertrekken. Er hingen twee grote spandoeken in de Trits en er was een cadeau van de jeugd en het bestuur.Cor, nogmaals BEDANKT! Uitslagen Uitslag 30 meter sprint Pupillen Uitslag 30 meter sprint Junioren en Senioren Uitslag balwerpen Minipupillen en C Uitslag kogelstoten Pupillen B en A Uitslag kogelstoten Junioren en Senioren Uitslag hoogspringen Pupillen Uitslag hoogpringen Junioren Totaaluitslag minipupillen en C Totaaluitslag Pupillen Totaaluitslag Junrioren en Senioren