Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona Update 15 januari 2022 Lees meer.

Suzana van Keulen afgetreden als voorzitter BAV

Suzana van Keulen is afgetreden als voorzitter van de Baarnse Atletiek Vereniging. Suzana heeft een nieuwe functie aanvaard en geconstateerd dat deze nieuwe baan niet langer te combineren is met haar werkzaamheden als voorzitter van de BAV. In goed overleg met het BAV-bestuur heeft zij per direct haar taken neergelegd.

Suzana van Keulen nam in mei vorig jaar de voorzittershamer over van Bob Heinis. Het bestuur is Suzana zeer erkentelijk voor haar inzet en dankt haar voor haar bijdrage aan de BAV.
Met het aftreden van Suzana is er een vacature vrijgekomen van bestuursvoorzitter, die zich samen met de huidige bestuursleden inzet voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van de BAV. Wij roepen daarom al onze leden op om, wanneer zij interesse hebben in deze functie, zich kandidaat te stellen. Voor meer informatie over de functie en de bijbehorende werkzaamheden kan een ieder contact opnemen met Irma Karssen via secretaris@bav-baarn.nl