Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona Update 15 januari 2022 Lees meer.

Sportpark

Beste leden, de gemeenteraadsverkiezingen staat voor de deur. Ons sportpark is al jaren onderwerp van pittige discussie. Dus maar eens gevraagd aan de politieke partijen die deelnemen aan de verkiezingen in Baarn wat hun mening is over enkele zaken die ons sportpark gebruikers na aan het hart gaan. In bijgevoegd overzicht treft u de reacties aan. Tevens publiceren we voor de volledigheid het enquêteformulier dat door de Stuurgroep van de verenigingen op Ter Eem is uitgestuurd. De BOP, het CDA en GroenLinks hebben om uiteenlopende redenen niet deelgenomen aan de enquête. U treft hun redenen in het overzicht aan. Het overzicht is op geen enkele wijze bedoeld als een stemadvies. Kijkt u gewoon wat de partijen vinden over voor de sportpark-clubs belangrijke punten en betrekt u ze bij uw keuze voor een partij. Download enquêteformulier Download reacties Vriendelijke groet, Het bestuur