Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

J.A.M. indoor BAV groot succes

Afgelopen zaterdag, 28 februari, werd voor de 16e keer de jaarlijkse indoor van de BAV gehouden. 54 atleten, zowel pupillen als junioren, streden om de beste plaats in hun leeftijdscategorie.

Naast de grote opkomst van jeugdige atleten was de tribune ook goed gevuld met ouders, broers en zussen en opa’s en oma’s. Het was weer een gezellige en sportieve wedstrijd waar goede prestaties neergezet werden. Vele atleten verbeterden hun persoonlijk record bij de onderdelen 30 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten. Voor de C- D pupillen stond vortexwerpen op het programma in plaats van kogelstoten.  Een vast onderdeel tijdens deze J.A.M. indoor is de uitreiking van de Jossie, dat is dit jaar alweer voor de 12de keer. De Jossie is een prijs die in het leven is geroepen om een atleet met veel inzet en doorzettingsvermogen te waarderen. De prijs is genoemd naar een jeugdatleet, Jos Arends,  van de BAV welke een aantal jaren geleden op jonge leeftijd is overleden.

De prijs ging dit jaar naar Febe Bakker. De trainers van de jeugdafdeling binnen de BAV bepalen gezamenlijk wie in aanmerking komt voor deze prijs. De prijs werd uitgereikt door de ouders van Jos. Bekijk hier de uitslagen.