Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

BAV Wintercup overall eindklassement op basis van twee wedstrijddagen

Je kunt nu het definitieve overall eindklassement downloaden (pdf, xlsx). Het gaat vanwege de afgelaste derde wedstrijddag dus om de snelste totaaltijd over twee wedstrijden. Bij een gelijke totaaltijd is de snelste tijd op de tweede wedstrijddag bepalend.

Voor de 10 kilometer is de normale prijsverdeling toegepast, 1-3 deelnemers 1 prijs, 4-5 deelnemers 2 prijzen en 6 of meer 3 prijzen.

Verdere afhandeling jeugd t/m C1 junioren
Voor de jeugdprijzen t/m de C1 junioren worden de prijzen langs gebracht, dan wel opgestuurd, waarbij we per vereniging wel willen clusteren. Het zou fijn zijn als iemand namens de vereniging kan e-mailen met a.martens@bavwintercup.nl

Korte Cross en 10 kilometer
Graag per e-mail je bankgegevens doorsturen aan a.martens@bavwintercup.nl, een aantal personen heeft zich al gemeld en hoeft dat niet nog eens te doen. We verzamelen dan deze week alle bankgegevens, zodat we zoveel mogelijk in 1 run het prijzengeld kunnen overmaken.  Zodra we het prijzengeld overmaken krijg je bericht, zodat je kan controleren of je het inderdaad ontvangen hebt.