Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

3de BAV Wintercupdag afgelast

De 3e wedstrijddag van de BAV Wintercup 2014-15 is helaas afgelast. Gisteren lag het parcours er goed bij, en aangezien er geen vorst was voorspeld leek niets een prachtige Wintercupdag in de weg te staan. Het is echter toch gaan vriezen, waardoor vanochtend de omstandigheden op het parcours van dien aard waren dat het onverantwoord is om daarop hard te laten lopen.

Wordt er een nieuwe datum vastgesteld?
Dit is helaas organisatorisch niet mogelijk. De hardloopkalender is komende weken overvol en wij zouden anders verenigingen in onze regio – waarmee jaarlijks goede afspraken gemaakt worden over het vastleggen van data – oneerlijke concurrentie aandoen. Het verplaatsen van de officiële wedstrijden – Wedstrijd 10 kilometer en de Korte Cross – van de Atletiekunie is op zo korte termijn ook niet mogelijk.

Komt er een einduitslag?
Voor de einduitslag van de serie van 3 wedstrijden – alle jeugdlopen, de Korte Cross en de Wedstrijd 10 kilometer – komen formeel alleen de deelnemers in aanmerking die voor de serie van 3 hebben ingeschreven hebben en minstens 2 keer hebben gelopen, waarbij meelopen op de 3de dag verplicht is. Echter, door het afgelasten van de 3de wedstrijddag is dit niet mogelijk. Wij hebben daarom besloten dat er een einduitslag gemaakt wordt, waarin alle atleten die hebben gelopen op de 1e en 2e wedstrijd zijn opgenomen. De 2 in deze wedstrijden gerealiseerde tijden worden opgeteld en per klasse wordt de deelnemer met de snelste totaaltijd de winnaar in zijn of haar klasse.

Klik hier voor de einduitslag.

Hoe worden de prijzen n.a.v. de einduitslag uitgereikt?
Wij streven ernaar om de jeugdprijzen via uw vereniging uit te delen of die naar uw huisadres te sturen. Wij verzoeken de prijswinnaars van de Korte Cross en 10 kilometer wedstrijd om zich per e-mail te melden op a.martens@bavwintercup.nl, zodat wij het geldbedrag kunnen overmaken.

Met nog steeds enigszins spijtige sportgroeten namens de BAV Wintercupcommissie,

Alexander Martens