Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

PR-weekend bij de BAV, 72 PR’s verbroken

Eindelijk was het zover na maanden van voorbereiden, de PR-Avondwedstrijd (6 en 7 september) voor de BAV pupillen(48). Het was een jubileum editie, want het was de 5de keer. Het programma bestond uit op zaterdagavond een wedstrijd, daarna film kijken en overnachten in het clubgebouw. Afgerond met een training op zondagochtend.

Download foto in hoge resolutie

De eerste kinderen kwamen een half uurtje voor aanvang al aan bij het clubgebouw. Om 16:00 uur was iedereen aanwezig en kon het feest beginnen. Eerst pasta eten en om 18.15 uur begon de wedstrijd met de onderdelen: sprint, verspringen, vortexwerpen(fluitbal) en de afsluitende lange afstand.

De weersvoorspellingen waren erg positief maar uiteindelijk kwam er toch regen, gelukkig pas zondagochtend en verliep de wedstrijd vlekkeloos. Bij alle onderdelen sneuvelden PR’s. In het totaal zelfs 72!! Om 19.45 uur hebben we de veldverlichting aangedaan. Dat is wel echt gaaf! Om 21.30 uur was alles afgelopen en hebben we nog twee leuke films gekeken voordat de kinderen en begeleiding met z’n allen in de kantine gingen slapen, want de volgende ochtend stond er nog de afsluitende training op het programma. Het weekend werd afgesloten met het uitdelen van de prestatiekaarten, een leuk tasje met een lekkere koek en een bon voor een ijsje en de 24 PR Challenge medailles.

Dit weekend is medemogelijk gemaakt door de sponsors: Bakker Olivers en Albert Heijn Baarn onze dank hiervoor!

Download hier de uitslagen en bekijk de foto's.