Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Clubkampioenschappen en Estafettemarathon zaterdag 27 september

Zaterdag 27 september 2014. Clubkampioenschappen van 10.00 uur tot 15.29 uur voor alle atleten, jong, iets ouder, serieus ouder, recreant, etc etc. een fantastisch evenement waar je bij hoort te zijn. Daarna 15.30 uur ESTAFETTEMARATHON op de atletiekbaan voor alle BAV leden!! 

Clubkampioenschappen
Iedereen D-pupil tot en met masters 65+ kan zich inschrijven. Dit jaar is er gekozen voor een meerkamp, pupillen hebben 5 onderdelen en de junioren hebben 6 onderdelen met als extra onderdeel discuswerpen. 

Voor meer informatie en het aanmeldformulier klik hier

Om 13.00 uur hebben we ook nog een 3.000 meter. Opgegeven kan tot 12.30 uur bij Marina Bos.

We kunnen nog juryleden en helpers gebruiken, aanmelden kan bij Tineke Bos (tinekebos@casema.nl)

Zaterdag 27 september 2014. 15.30 uur ESTAFETTEMARATHON op de atletiekbaan voor alle BAV leden!!
Na het succes van vorig jaar willen we dit unieke evenement graag herhalen, maar dan net even anders!!

De jeugd, de recreanten, de dinsdag en donderdag wedstrijdgroep én het BAAS-runningteam (met aanverwanten) gaan ieder een eigen marathon lopen!! 

Natuurlijk wordt het weer supergezellig, maar ook superfanatiek. Want zijn de 10 tot 15 snelle mannen van het  BAAS-runningteam opgewassen tegen misschien wel 80 enthousiaste jeugdleden. (die vorig jaar het ronde record hadden) En wat brengt het recreantenteam op de been? De ABC groep lijkt weinig kans te hebben, maar vergis je niet. Zij nemen al 30 jaar vele estafetteprijzen mee naar huis, Kortom, spanning, sensatie, enthousiasme en sportiviteit, waarvan JIJ het middelpunt bent. Lees het aankomend clubblad voor meer info en bereid je vast voor op snelle 400 metertjes.

Je trainer heeft meer info en kan je er alles over vertellen. Maar eerst… lees het clubblad en houd 27 september vrij.

Groetjes, namens de LAC. Jos Hakvoort