Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Hardloop beginnersclinic BAV start 13 september

Zaterdag 13 september start de Baarnse Atletiek Vereniging (BAV) weer met een nieuwe beginnersclinic. De clinic bestaat uit 12 trainingen en 2  fitheidstests. Na 12 weken kun je ongeveer 5 km hardlopen. Er is geen hardloopervaring noodzakelijk. De clinic is ook geschikt voor mensen die ‘uit de running’ zijn geweest.

Vaste onderdelen zijn: warming-up, kerntraining, cooling-down, loopscholing, dynamische oefeningen, rekken & strekken. Het ‘huiswerk’ bestaat iedere week uit hardlopen afgewisseld met wandelen. De lengte hiervan wordt rustig opgebouwd. Ook zijn er gastlessen over schoenen en kleding, blessurepreventie en voeding. De clinic is inclusief 2 fitheidstests i.s.m. SportZe en NBSS (Nationaal Bureau Sport Stimulering).

Zaterdagochtend
De cursus is op zaterdagochtenden van 9.00 tot ca. 10.15 uur bij het clubgebouw van de BAV op Sportpark Ter Eem. Na de derde training lopen we in het bos bij Kasteel Groeneveld. De fitheidstests aan het begin het eind van de clinic zijn in gymzaal Spoorslag van de Amalia-Astroschool.

Kosten
€ 40,00 voor de gehele cursus van 12 trainingen inclusief 2 Fitheidstests (normale prijs  €10,00 per test) en kortingsbon bij SportZe. 

Meld je snel aan: vol=vol!!

Download hier het inschrijfformulier

Contact: bavbeginnersclinic@gmail.com of John Rapati (06 – 51 23 33 67), Peter Sänger of Anita Frankena (06 – 40 30 59 77).
(svp bellen na 18:00 uur! Op wo.-avond trainen we zelf en zijn we tot ca. 20:30 moeilijker bereikbaar)