Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona Update 15 januari 2022 Lees meer.

Kandidaat voorzitter: Suzana van Keulen

Zoals bekend zal Bob Heinis, na 9 jaar de voorzittershamer gehanteerd te hebben, aftreden als bestuursvoorzitter van de BAV. Na een lange zoektocht heeft het bestuur  een goede kandidaat voor het voorzitterschap van de BAV gevonden, haar naam is: Suzana van Keulen. Het bestuur zal Suzana tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 8 mei a.s. voordragen aan de leden. We hopen op een positieve uitslag van de stemming, zodat we Suzana kunnen verwelkomen als nieuwe voorzitter van de BAV.

Wie is Suzana van Keulen?
Suzana is hardloopster, hardlooptrainster en voedingsdeskundige. “Enthousiast inspireer ik mensen om te gaan hardlopen. Als ik fit ben, voel ik dat ik alles aan kan, dan ben ik blij en dat gevoel breng ik graag over naar andere mensen”.

Haar leven draait om sport, sporters en sportproducten. Tijdens haar elf- jarige carrière bij Nike, werkte zij als Ekin – technische product Manager voor Europa, Event manager wereldwijd en Nike B2B manager voor Europa.

Vijf jaar was zij Directeur van Be Interactive. Be Interactive organiseert wandel- en hardlooptrainingen voor allochtone vrouwen met als doel het versterken van de fysieke en mentale conditie en de sociale positie van allochtone vrouwen en meisjes. Hiervoor ontving zij een Appeltje van Oranje, Het Appeltje van Oranje is een prijs die jaarlijks door het Oranje Fonds wordt toegekend aan drie bijzondere, innovatieve of succesvolle projecten op het gebied van maatschappelijk welzijn.

Suzana ontving de prijs, bestaande uit een oorkonde en een bronzen beeldje vervaardigd door koningin Beatrix, uit handen van prinses Máxima, de beschermvrouw van het Oranje Fonds.

Vanuit haar eigen bedrijf Fit Lijfstijl organiseerde zij mede de ‘Utregse Meidenloop’, Singelloop Utrecht en Utrecht Marathon.

Tegenwoordig runt Suzana samen met haar man Louran de hardloopspeciaalzaak Run2Day Hilversum. Naast dagelijkse werkzaamheden in de winkel geeft Suzana graag hardlooptrainingen en lezingen over gezonde voeding.

Sinds enkele weken heeft ze ook de nieuwe woensdagochtend hardloopgroep van de BAV onder haar hoede.

Het mag duidelijk zijn dat Suzana de hardloopsport een warm hart toedraagt. We hopen in haar dan ook een enthousiaste en gedreven nieuwe voorzitter gevonden te hebben.