60 jarig jubileum BAV Over de BAV Hardlopen Yakult Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Een moment van herdenking

en jaar geleden werden wij op zaterdagmorgen zeer onaangenaam en hard wakker. Het bericht kwam bij ons binnen dat Dirk was overleden. De vereniging wil nu, een jaar later, stil staan bij deze tragische gebeurtenis.Hierbij enkele regels van Cor; Een jaar geleden overleed,een vriend,een trainer,een coach,een lid van onze vereniging,die ons zeer dierbaar was. Dirk is van ons heen gegaan op 45 jarige leeftijd. Nu, een jaar later, willen we hier als vereniging bij stil staan. Op donderdag, 29 januari a.s. om 19:00, bij de start van de training, gezamenlijk met jullie, stilstaan bij het overlijden van Dirk. Wij hopen dat jullie hierbij aanwezig willen zijn. In gedachte Na de stoot rolt de kogel door tot die uitgerold is. De discus glijdt, na zijn landing, door op het gras. De sprinter loopt nog vele meters door nadat hij de finish is gepasseerd. Dirk, jouw leven stopte op een dag terwijl je nog zoveel zou willen doen. Het afgelopen jaar is doorgegaan. In gedachten namen we je mee. Mee naar de wedstrijden. Mee tijdens de trainingen. We hoorden je aanmoedigingen, althans we wisten die nog. Want zo dicht ben je steeds bij ons. We hebben gewonnen en we hebben verloren. Want zo gaat dat in de sport. Maar onze gedachten aan jou hebben we niet verloren.En zal ook nooit verloren gaan. We nemen je mee. Cor Bloo