Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 3 juli 2020: we mogen weer gebruikmaken van de kantine. Lees het protocol voor kantine gebruik en bezoek.

Veel BAV pupillen actief bij cross in Amersfoort

Zaterdag 7 februari was de derde wedstrijd van de crosscompetitie bij AV Triathlon te Amersfoort. In de ochtend regende het nog, maar tegen de tijd dat de pupillen moesten lopen werd het weer wat beter. De start was mooi breed waardoor de atleten hard van start konden gaan op het natte maar tevens gladde gras waardoor ze weer af moesten remmen voor ze het bos ingingen. Daar wachtte een gevarieerd parcours, van bospaden tot modder en een kleine heuvel. De mini?s mochten als eerste van start. Altijd mooi om deze lopers en loopsters te zien. Bij de jongens was er een podiumplaats voor Mathijs van Wessel hij eindigde keurig als 2e. Lucas Beckeringh, Jesse van Dijk en Koen Molenaar waren aan elkaar gewaagd en werden respectievelijk 6e, 7een 8e. Bij de meisjes liep Lotte Bleijerveld in een sterke race naar een mooie 3e plaats. Gevolgd door Catharina van Lange die op de 5e plaats binnen kwam. Een 7e plaats was er voor Famke Bles met net daarachter Daniëlle Veendrick (8e). Bij de jongens pupillen C was het podium nogal geel gekleurd. Thijs van Miltenburg werd knap 1e en Koen Roskamp behaalde de 3e plaats. Serge van Waning en Jelle van Miltenburg werden in het veld van 26 lopers 12e en 13e. Ook bij de meisjes pupillen C was de BAV voorin te vinden. Winnie de Groot behaalde de 3e plaats. Isabelle van den Broek kwam als 9e en Julie Heij als 19e over de finish. Bij de jongens pupillen B deden twee atleten van de BAV mee. Koen Molenaar en Jasper Timmer eindigden in de middenmoot op een respectievelijke 23e en 27e plaats. Bij de meisjes pupillen B was het Megan Buitelaar die een mooie 5e plaats behaalde. Deze keer deden er 2 Sophies mee. Sophie van der Burgh werd 11e en Sophie Bleijerveld werd 15e. Milou Molthoff liep een goede race en eindigde als 19e. Bij de jongens pupillen A1 stonden een groep van meer dan 50 atleten aan de start. Xander Bakker kon goed voorin meekomen en eindigde op de 5e plaats. Op de 10e plaats kwam Lars Berndsen over de finish gevolgd door Ruben Rigter (13e). De 27e plaats was voor Tjaly van Leeuwen met direct daarachter Denilson Kleintjes (28e), die na een blessure weer goed mee gaat doen. Met een 43e plaats voor Mika Molthoff en een 50e plaats Luc Dijk waren alle BAV atleten gefinisht. Bij de meisjes pupillen A1 was het Lotte de Jong die met de eer ging strijken. Zij werd na een goed gelopen race 1e. Roma de Jong werd knap 9e en daar vlak achter Tamara Went 12e. Marieke Romeijn, die een constante wedstrijd liep, werd heel netjes 25e en Linde Bouma kwam als 33e over de finish. Bij de jongens pupillen A2 was de BAV met 9 atleten in een deelnemersveld van 60 atleten goed vertegenwoordigd. Op het podium was de 2e plaats voor Sven van Miltenburg, die een hele goede race had gelopen. Net daarbuiten op een 5e plaats Pieter Heij en Che van der Lee 7e. Niels Kuil miste net de aansluiting en werd 13e. In de achtervolging kwamen vervolgens Ryan Lovett (35e), Roan Verhoef (38e) en Rowdy Vos (39e). Met Bart Greuter (46e) en Marc Weijermans (51e) gaat het steeds beter. Bij de meisjes pupillen A2 waren de 3 BAV atleten, Gaia van den Broek, Emma van Andel en Iris Grims aan het strijden in de middenmoot. Gaia werd 24e, Emma werd 25e en Iris werd 30e. Na een mooie dag vertrok iedereen weer naar huis. Voor een aantal atleten is het al zeker dat zij in de finale op 14 maart aan de start staan. Voor een paar atleten is dat nog even afwachten.